ELEKTRONISCH FOTO FRAME MET FRAMEO APP: Frameo is een pro-foto-management app die is ontstaan in Denemarken met gebruikers in 25+ landen over de hele wereld. Het staat op de eerste plaats in de App Store, de populairste albumsoftware. Hiermee kunt u foto’s en video’s uploaden naar YENOCK digitale fotolijst is meer privé en veilig. De Frameo APP-bediening is eenvoudiger en handiger, die gemakkelijk kan worden geleerd door zowel de ouderen als de kinderen.
1920X1200 FHD IPS TOUCH SCREEN PICTURE FRAME: Deze 10.1-inch WiFi fotolijst is uitgerust met een 1920*1200 resolutie FULL HD touch LCD scherm. Het is momenteel het meest high-definition scherm op de markt, zodat u kunt genieten van high-definition foto’s en video’s vanuit alle hoeken. De fotolijst ondersteunt beeldformaat door JPG/JPEG/BMP/PNG en videoformaat door MP4.
Frameo DIGITALE BEDRIJFSFRAMES: Het digitale fotolijstje heeft een intelligente automatische rotatiefunctie, die foto’s perfect kan weergeven, of het nu horizontaal of verticaal wordt geplaatst. Onze producten hebben voortreffelijk vakmanschap en kunnen ook worden opgehangen aan de muur als decoratie. Multifunctionele aangepaste instellingen, zoals afspeelvolgorde, afbeeldingszoom, verberg/publiceer afbeeldingen, schermbijschrift, instelbare helderheid, slaapmodus, enz.
OVER 40.000 FOTO’s opgeslagen: Dit digitale frame biedt u een enorme opslagcapaciteit met ingebouwde 16GB geheugen (ongeveer 40.000 foto’s van 300KB/pc). Bovendien ondersteunt het ook het invoegen van SD-kaarten en U-schijven met een geheugen van minder dan 32G, of het nu foto’s of video’s (max. 15 seconden) voor altijd kunnen worden opgeslagen, waardoor waardevolle herinneringen worden achtergelaten.
MERKENGARANTIE: Onze merkproducten verkopen goed in meer dan een dozijn landen en regio’s over de hele wereld. We zijn toegewijd aan het creëren van high-end elektronische fotolijstproducten. Wij bieden levenslange service aan elke klant, en elk product belooft een kwaliteitsgarantie van één jaar. We hebben een professioneel klantenservice team dat snel reageert binnen 24-uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *